Jean Bâton

Met het consumentenmerk: Enrico Roots In Good Food introduceert Enrico verschillende lekkernijen. Onder het merk Enrico Roots In Good Food zijn al producten geïntroduceerd als Hummus voor op brood, Patatas Fritas, Spaanse chips en mediterrane toast. Delizioso, het Italiaanse woord voor ‘heerlijk’, is de merknaam waarmee Enrico een reeks prachtige mediterrane producten presenteert. Met mayonaise en dressings zijn tal van mogelijkheden, Jan Stok heeft zichzelf expert gemaakt op dit gebied en daar zijn de mooie en ontzettend lekkere producten van Jean Bâton uitgekomen. Truffel, curry, chili, basilicum en de rest van de smaken, het komt allemaal neer op 'Ambachtelijk Lekker!

Jean Bâton
Jan Stok (1933) werkte in de jaren ’60 in de keukens van verschillenden cruiseschepen van de befaamde Holland-Amerika Lijn. Op de MS Veendam, RMS Nieuwe Amsterdam, MS Maasdam en MS Noordam maakte hij reizen naar Canada, de Bermudas en natuurlijk New York. Op die schepen werkte hij als ‘chef garde manger’ en was verantwoordelijk voor de koude keuken. Zijn Franse collega’s vertaalden zijn naam al snel naar ‘Jean Bâton’. Onder die naam werd hij bekend om zijn lekkere sauzen die hij ging produceren. 
Onder de naam 'Jean Bâton' is een range bijzondere mayonaises en dressings verkrijgbaar. Geinspireerd op de creativiteit en het kwaliteitsbewustzijn van Jan Stok.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Wijziging bewaard

De wijziging is bewaard